Satisfacția Ta, Garantată: La Lavanda Magică, ne preocupăm profund de fericirea ta. Dacă nu ești pe deplin mulțumit de achiziția ta, te asigurăm că îți vom restitui suma integrală achitată.

Dreptul Tău de Retur: Respectăm și susținem drepturile tale conform legii. Ai libertatea de a anula achiziția în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului, fără a fi nevoie să oferi vreo justificare.

Condiții de Retur Clar Stabilite: Pentru a asigura o experiență de returnare fără probleme, produsele trebuie să se afle în starea lor inițială, cu ambalajul și etichetele originale intacte.

Proces Simplificat de Retur: Pentru a asigura o experiență de returnare fără probleme, clienții trebuie să se ocupe singuri de procesul de returnare, folosind orice companie de transport la alegere, cu excepția Poștei Române. Totuși, pentru a oferi o opțiune mai comodă clienților noștri, punem la dispoziție și serviciul de returnare gratuit prin Easybox Sameday, pentru a facilita procesul de returnare. Astfel, puteți alege metoda care vi se potrivește cel mai bine pentru a ne returna produsele. Adresa noastră de retur:

Politica Noastră de Rambursare: Vom restitui suma achitată direct pe cardul tău, fie într-un cont bancar indicat de tine, în termen de 14 zile de la acceptarea returnării.

Angajamentul Nostru pentru Transparență: Produsele noastre sunt supuse unor verificări riguroase în fața camerelor de supraveghere pentru a ne asigura că respectă standardele noastre ridicate de calitate. Ne rezervăm dreptul de a respinge produsele care nu respectă politica noastră de retur.